Yoga, Nefes, Meditasyon ve Mandala Atölyesi Gerçekleşti | 9 Mart 2019
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Yoga, Nefes, Meditasyon ve Mandala Atölyesi Ebru Şinik Dr.Neslihan İskit Gülben Aykaç

9 MART, Cumartesi günü, Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik, Dr.Neslihan İskit ve Mandala sanatçısı Gülben Aykaç ile birlikte Haliç Sütlüce’de bulunan Hilton Garden Inn Golden Horn otelinde Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda Yoga, Nefes, Meditasyon ve Mandala Atölyesi gerçekleştirildi.

Değerli katılımcılarımızla birlikte tüm gün süren programa öncelikle Dr.Neslihan İskit liderliğinde mandala atölye çalışmasına yönelik, muhteşem bir yoga serisi çalışılarak başlandı.

Yoga Meditasyon Nefes Mandala Ebru Şinik Dr.Neslihan İskit Gülben Aykaç

Ardından Ebru Şinik, Nefes Teknikleri giriş anlatımı ve uygulaması sonrasında, 20 dakikalık Meditasyon yaptık. Hepimiz Meditasyon sonrası, rahatlamış ve dingin bir zihin ile mandala atölye çalışması için hazırdık.

Öğlen arası, Hilton Garden Inn Golden Horn Otel Şeflerinden, Serkan Şefin imzası ile yine özel olarak hazırladığı, sağlıklı atıştırmalıklarımızın bulunduğu büfemiz, tüm eğitim boyunca tazelendi. 

Günün sürpriz  çorbası, Şefin Spesiyali Ayurvedik Pancar Çorbası ve yanında Sibel Darcan Elçin’ın özel olarak hazırladığı pancarlı, biberiyeli ve zeytin ezmeli kepekli 3 çeşit ev yapımı ekmekleri için teşekkür ediyoruz, ellerinize sağlık. 

oga meditasyon nefes mandala ebru şinik dr.neslihan iskit gülben aykaç

Büfemizde ayrıca, pancar ve müsli karışımlı yoğurt, tahıllı ve kepekli mini ekmeklerde sandviç çeşitleri, mevsim meyve dilimleri, doğal kurutulmuş incir, erik ve kayısı yanı sıra işlem görmemiş ceviz, badem ve fındık özenle sunuldu.

Başta, şefin özel karışımlı sebzeli-limonlu detoks içeceği olmak üzere elbette Ebru Şinik’in özel detoks çayı ve zencefilli çaylarımız eğitim boyunca masalarımızdan eksik olmadı.

Programın ikinci bölümünde, Mandala sanatçısı Gülben Aykaç; 

  • Mandala Nedir ? 
  • Mandala Yaratarak Blokajlarımızı nasıl çözeriz ? 
  • Mandala ile nasıl yeni bir gelecek ve varoluş yaratabiliriz? konularında detaylı ve görsel sunumlu bilgiler verdi. 

Mandala Çalışmalarında çeşitli amaçlar için çizimler yapılabiliyor. Örneğin;  Niyetler, Geçmişi Bırakma, Temizlik Mandala çizimleri gibi, biz uygulama bölümünde hepimiz Temizlik Mandalası çalışması yapmaya karar verdik. Niyetlerimizi yaptık, bembeyaz kağıtlara, Rengarenk kalemlerle aslında neleri yaratabileceğimizi gördük ve hayatlarımızda yine neleri temizleyerek bırakmamız gerektiğini renkler ve çizimler eşliğinde deneyimledik.

Mandala sanatçısı Gülben Aykaç ile bu derin çalışma sonrası bir başka keyifli çalışmada buluşmaya karar vererek programımızı bitirdik.
Yoga Meditasyon Nefes Mandala Ebru Şinik Dr.Neslihan İskit Gülben Aykaç