She's Mercedes
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Mercedes Benz Wellbeing Elçisi Ebru Şinik

Mercedes -Benz’in global ölçekte yürüttüğü She’s Mercedes projesi kadınlara ilham vermek üzere kurgulanmış çok yönlü ve değerli bir proje.

She’s Mercedes özellikle 4 kategoride ilham vermek üzere konularında uluslararası uzman olan ve kitlelere ilham veren kadınlarla işbirlikleri yürütüyor.

      - Wellbeing

      - Deneyim

      - Inovasyon

      - Sürdürülebilirlik

She's Mercedes Wellbeing Elçisi - Ebru Şinik

 

Mercedes – Benz Türkiye bu projede Wellbeing kategorisinde kurucumuz Ebru Şinik ile birlikte yürüme kararı aldı. Toplumsal farkındalığı yükseltecek olan böyle değerli bir projede yer almaktan çok gururluyuz.

She is Mercedes

Wellbeing; yani insanın fiziksel, zihinsel, ruhsal, sosyal, çevresel, finansal ve kariyer hayatındaki "Bütünsel İyi Olma Halini" kapsayan bu çok önemli kavram özellikle pandemi sonrası global ölçekteki markalar tarafından da hızla kucaklanmaya başladı. Markalar özellikle bu süreç ile birlikte bu doğrultuda Ar - Ge çalışmalarını yönlendirmeye ve Sosyal Sorumluluk projelerine imza atmaya başladılar.

Mercedes - Benz hayatlarımıza artık çok daha fazla dokunacak olan WELLBEING kavramının önemini pandemi öncesinden tespit edip, çoktan yatırım yapmaya başlamış bir marka.

Ebru Şinik ile gerçekleştirilen She’s Mercedes - İlham Veren Kadınlar röportajını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Mercedes - Benz ekibi, She’s Mercedes projesi ile kadınlara ilham vererek, yaşamı çok daha mutlu, iyi, sağlıklı, neşe içinde ve dengeli sürdürebilmek için Sn. Şinik’in önerilerine yer verdikleri 3 film prodüksiyonunun çekimlerini gerçekleştirdi.

Bu filmleri @mercedesbenzturkiye sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

 

Ebru Şinik ile İyi Ol Mutlu Ol