Naturel Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali | 24 Kasım 2018
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

22-25 Kasım 2018 tarihlerini kapsayan, doğal ve sağlıklı yaşam tutkunları için düzenlenen

"Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali" Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi'nde gerçekleşti.

Naturel Festivali 24 Kasım 2018 Ebru Şinik Konferans
 

2000 yılından beri Festiva A.Ş. tarafından düzenlenen NATUREL Festivali, doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşamı konu alan Türkiye’deki ilk organizasyondur. Festivalin amacı, insan sağlığını beden-zihin-ruh bütünüyle ele alan çağdaş yaklaşımı uzmanlar kanalıyla evrensel boyutta işlemek ve gündelik hayatımıza yansımalarını tanıtmaktır. Ayrıca, tüm dünyada yükselen değer olan doğal sağlık ve tamamlayıcı tıp yöntemleri, kişisel gelişim, ekolojik yaşam bilinci, organik gıdalar ve sağlıklı beslenme, şifalı bitkiler, doğal ürün ve hizmetin tanıtılmasına olanak sağlamaktadır.

İnsanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan festivalde, Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik’de 1 saat süren konferansı ile yer aldı. Festivalin üçüncü gününde salonu dolduran katılımcılarına, yeni Kitabı “Genleriniz Kaderiniz Değildir” kapsamında günlük rutinlerin öneminden bahsetti. Ebru Şinik, katılımcılara “Kendinizin En iyi Versiyonunu Yaratın”  çerçevesinde, ayurvedik rutinlerle nereden başlamamız gerektiğinin altını çizerek, kendine giden yolu keşfetmemiz için önerilerini paylaştı.

Konferansının sonunda, Diyafram nefesinin öneminden bahseden Ebru Şinik, Diyafram Nefes egzersizi ve farkındalık çalışması ile konuşmasını sonlandırdı. 

Ayrıca, Ebru Şinik bir saat süren ve “Genleriniz Kaderiniz Değildir” ile “Nefeste Saklı Hayat” kitaplarının, Festivale katılan ziyaretçilerle imza etkinliğini de yaptı.

Naturel Festivali Ebru Şinik 24 Kasım 2018 İmza Etkinliği