Migros İyi Gelecek Festivali | 6 Nisan 2019
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Migros iyi gelecek festivali ebru şinik nisan 2019

Migros, 5-7 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği İyi Gelecek Festivali’nde Türkiye’nin önde gelen markalarını ve tedarikçilerini bir araya getirdi.

Festivalin 2nci gününde Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik ve Şef Pelin Bozkurt Bilgiç 1 saat boyunca Gurvita Mutfak Atölyesinde festival katılımcılarıyla birlikte keyifli bir workshop gerçekleştirdiler.

Ebru Şinik Temiz Beslenme ile sağlıklı ve mutlu yaş almanın adımlarını anlatırken, mutfak tarafında Şef Pelin Bozkurt Bilgiç de kendi geliştirdiği ve günlük yaşamda bizleri daha enerjik kılacak ilikli kemik suyu bazlı sabah iksiri ve gece toniği tariflerini vererek hazırladığı içeceklerini ikram etti. Ebru Şinik baharat kullanımının önemini ve baharatların sindirim sistemine faydalarını anlattı. 

Bu keyifli ve enerjik geçen workshop sonrası Ebru Şinik “Genleriniz Kaderiniz Değildir” ve Şef Pelin Bozkurt Bilgiç de “Sağlıklı Misafir Sofram” kitapları ile festivale katılan ziyaretçilerle birlikte imza etkinliğini gerçekleştirdiler.