Kadim Nefes Teknikleri Semineri | 16 Haziran 2019
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Kadim Nefes Teknikleri Semineri Ebru Şinik Haziran 2019

16 Haziran 2019 Pazar günü, Kadim Nefes Teknikleri Seminerimiz, Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik liderliğinde, Hilton Garden Inn Golden Horn otelindeki Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda gerçekleşti. 

16 Haziran, Pazar günü tüm katılımcılarımızla birlikte, 10 Ana Nefes Tekniğinin Kontrendikasyonları, faydaları ve detaylı uygulamaları ayrıca tekrarlanan egzersizleri ile Ebru Şinik liderliğinde yapıldı. Kadim Nefes Teknikleri eğitimini başarıyla bitiren katılımcılarımıza Sertifikalarını takdim etti. Ayrıca katılımcılarımıza verilen “Nefeste Saklı Hayat” kitabını da imzaladı. 

Kadim Nefes Teknikleri Semineri Ebru Şinik Haziran 2019

Seminerlerimizin hepsinde, sağlıklı ve temiz besinlerin hazırlandığı büfemiz de yine Hilton Garden Inn Golden Horn oteli şeflerinden Serkan Şefin imzası vardı. 

Kadim Nefes Teknikleri Semineri Ebru Şinik Haziran 2019

Çapata ekmekte zeytin ezmeli örgü peynirli sandviçler, Mısırlı roll ekmekte beyaz peynir sandviç çeşitleri, Mevsim yeşillikleri ile hazırlanan şefin salatası, Mevsim meyveleri dilimler halinde özenle sunuldu. 

Artık geleneksel olan, öğlen arası servis edilen ayurvedik sebze çorbasına yine doyamadık. Elbette Ebru Şinik’in özel tarifli ayurvedik detoks çayı, zencefilli çay ve yasemin çayı baş köşedeydi.

Mutluluk ve başarı stresimizi ne derece yönetebiliyorsak, o derece bizimle birlikte olabiliyor. İşte nefes teknikleri de bize burada en büyük temel destek olarak yardıma koşuyor. Kontrollü ve ritmik olarak yapılan, burundan alınıp, verilen Pranayama isimli Kadim Nefes Teknikleri dünyada bilinen en etkin stres yönetimi teknikleridir; çünkü otonom sinir sistemi uygulamaya başladığınız anda dengelenmeye başlar.

Yükselen Çağ tarafından "Daha Sağlıklı Bir Yaşama Adım" amaçlı düzenlenen Kadim Nefes Teknikleri Seminerleri, Chopra Center Okulu Ayurveda ve Meditasyon Fakülteleri Eğitmenlerinden Ebru Şinik liderliğinde gerçekleştirilmektedir. Her seviyeye açık olarak düzenlenen, 6 saatlik "Kadim Nefes Teknikleri" seminerlerimizde ülkemizde ilk defa 10 Ana Kadim Nefes Tekniğinin Uygulaması, Kontrendikasyonları ve Modern Tıbba Destek Olarak Şifalandıracağı Hastalıklarla ilgili detaylı bilgi verilmektedir.