İzmir'de Wellbeing Eğitimleri
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ebru Şinik ile İzmir'de Wellbeing Eğitimleri

İZMİR kalbi ve ruhu güzel insanlarla dolu harika bir şehir!

4 Ekim, Pazar günü Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik İzmir’de iki farklı konu da seminer dizisi gerçekleştirdi.

Ebru Şinik Doğa Oktar ile İzmir'de Wellbeing Eğitimleri1,5 saat süren  ilk semineri “Pandemi Döneminde Nefes Tekniklerini Doğru Kullanarak Akciğerlerinizi Koruyun” konusu ile katılımcılarıyla Ayurveda'nın Koruyucu Tıp protokollerinde çok önemli bir yer tutan, burundan alınıp verilen Nefes Egzersizi Uygulamaları özellikle pandemi döneminde akciğerleri temiz ve güçlü tutmak üzerine gerekli protokolleri paylaştı.

Kendinize ve sevdiklerinize verebileceğiniz  en önemli hediyelerden biri de şüphesiz Nefes Egzersizlerini öğrenmek ve uygulamaktır.

İnsanoğlunun birincil detoks sistemi olan Solunum Fizyolojinizi tanıyarak, onu nasıl kullanacağınızı uygulamalı olarak öğrendiğimiz bu seminerde ayrıca Stres Yönetimi içinde çok güçlü nefes teknikleri de uygulamalı olarak yapıldı.

Ebru Şinik’in sonraki semineri olan “Ayurvedik Beslenmenin Püf Noktaları “ konusu ile 1,5 saat Ayurvedik Beslenmenin temeli olan ve bilim insanları tarafından dünyadaki tüm insanlar için en sağlıklı beslenme şekli olarak gösterilen Enflamasyon Önleyici Beslenme Ana İlkeleri paylaşıldı.

Ayurvedik bünye tipini bilmenin önemine değinilerek, ana bünye tipleri hakkında bilgi verildi ve bunların sindirim sistemi çalışma eğilimleri anlatıldı.

İzmir’in sımsıcak ortamında ve değerli katılımcılarla birlikte başarılı geçen seminerimizin coşkusuyla, bu güzel şehir İzmir’e daha sık gelmek ve programlarımızı önümüzdeki süreçte burada daha geniş gerçekleştirmeyi istiyoruz. 
Ebru Şinik İzmir'de Wellbeing Eğitimleri