Gedik Üniversitesi Online Wellbeing Eğitimlerinde Sindirim Sistemi Sağlığı için Baharat Kullanımları
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Gedik Üniversitesi Ebru ŞinikOnline Wellbeing Eğitimlerinde Sindirim Sistemi Sağlığı için Baharat Kullanımları

Ülkemizin ilk ve tek Wellbeing Eğitmenlik Eğitimi programı Gedik Üniversitesi çatısı altında Ebru Şinik liderliğinde açıldı.

10.06.2020 tarihinde gerçekleştirilen 13.Modülde ders başlığı Sindirim Sistemi Sağlığı için Baharat Kullanımları oldu.

Ülkemizin her köşesinden ve yurtdışından da vatandaşlarımızın geniş ilgi gösterdiği sertifika programının 1,5 saat süren dersinde aşağıdaki konu başlıkları işlendi.

Sindirim Sistemi sağlığı Bütünsel Sağlığımızın temelini oluşturur. Baharatlar doğru kullanıldıklarında sindirim sistemini dengeleyici etkileri barındırarak, sindirim sürecini ciddi desteklerler.

 

Özellikle yemek sonrası mide yanması, şişkinlik, gaz vb. sindirimle ilgili rahatsızlıkların önlenmesi için baharatlardan kolaylıkla yardım alabilirsiniz. Bu atölyede özellikle aşağıdaki konu başlıkları paylaşılacaktır;

 

•    Yemek Pişirme ve Baharat Kullanımı Ana Prensipleri 
•    Ayurvedik Baharatların Önemi ve Saklanma Koşulları  : Kimyon, Kişniş,  Zencefil,  Zerdeçal, Kakule, Tarçın, Karabiber, Darülfülfül, Karanfil 
•    Özel Ayurvedik Baharat Karışımı Tarifleri

Online platformda canlı olarak gerçekleştirilen interaktif dersler Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından kayda alınmakta olup, tüm modüller öğrencilerin sınav tarihine kadar istedikleri kadar girip izleyebilecekleri şekilde organize edilmiştir.

Her ders finalinde Şinik tarafından geniş ders notlarının paylaşıldığı  programa istediğiniz zaman katılabilir ve bu yaşamda öncelikle kendinizin en iyi versiyonunu oluşturmak için ciddi bir adım atarak, daha sonra da sevdiklerinize ve danışanlarınıza wellbeing ışığını yayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız