Garanti Bankası ile “Wellbeing ve İş & Yaşam Dengesi” Eğitimi | 28 Kasım 2018
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Bütünsel Sağlık konusunda dünyadaki lider eğitim kurumlarından olan Chopra Center tarafından kurgulanmış olan programlarımız katılımcılara yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen oldukça etkili çözümler sunmaktadır. Bütünsel Sağlığa hizmet eden programlarımız fiziksel, zihinsel ve ruhsal bedenlerimizde denge kurarak, ideal işyeri ortamının oluşmasına katkı sağlar.

Kurumlarda Wellbeing ve İş &Yaşam Dengesi programlarımız kapsamında Garanti Bankası Genel Müdürlük çalışanları ile birlikte gerçekleştirilen eğitimimiz, Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik liderliğinde yapıldı.

Program çerçevesinde, gün boyunca; Bütünsel Sağlık ve İş&Yaşam Dengesini sağlamak üzere ipuçları, Kadim Nefes Teknikleri ile Stres Yönetimi, Strese Karşı Panzehir : Yaşam Kalitemizi Yükseltmek, Verimlilik ve Yaratıcılığımızı Arttırmak için Meditasyon, Temiz Beslenme Önerileri, ana başlıklardı. Eğitim konuları kapsamında odaklanmayı, verimliliği ve enerjiyi artırıcı teori bilgilerinin yanı sıra uygulamalı pratikler ve farkındalık egzersizleri de yapıldı.

Garanti Bankası Ebru Şinik ile Kurumsal Eğitim 28 Kasım 2018