FCEM 68. Dünya Kongresi İstanbul’da Gerçekleşti
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ebru Şinik KAGİDERDünyadaki Kadın Girişimci Kurum ve Kuruluşlarını birleştiren Kadın Örgütü FCEM 68. Dünya Kongresi 4-5 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul Swiss Otel’de gerçekleşti.

FCEM Nedir?

KAGİDER’in üyeleri arasında yer aldığı Dünya Kadın Girişimciler Kuruluşu olan  FCEM’in ( Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales)  amacı  kadın girişimciler arasında dayanışmayı sağlamak.

Dünya Kadın Girişimciler Kuruluşu Femmes Chefs d’Entreprises Mondiales (FCEM), İkinci Dünya Savaşı'nın sonunda Yvonne Foinant tarafından 1945 yılında Fransa'da kuruldu. Savaşta demirci eşlerini kaybeden kadınlar, onların işlerini devralmış ve FCEM'de biraraya gelmişti.

 

 

Ebru Şinik FCEMKAGİDER Başkanı Emine Erdem’in sahnede plaketini verdiği Akademimiz kurucusu KAGİDER üyesi olan Ebru Şinik, katılımcılara Nefes Teknikleri ve Stres Yönetimi hakkında uygumalar da içeren bir konuşma yaptı.

“Dayanıklılıkla Yeniden Birleşin; Öğrenin, Paylaşın ve Eğlenin” sloganıyla uluslararası kadın girişimcileri bir araya getiren kongre, ‘’1920'ler ve 1930'lar - İnciler ve Tüyler’’ konseptli bir Gala ile kapanış yaptı.