EKOL LOJİSTİK’de İş&Yaşam Dengesi ve Wellbeing Eğitim Serileri
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

EKOL LOJİSTİK’de İş&Yaşam Dengesi ve Wellbeing Eğitim Serileri

Avrupa’nın en büyük lojistik şirketlerinden olan Ekol Logistik, "İş&Yaşam Dengesi ve Kurumsal Wellbeing" eğitimlerine Ebru Şinik liderliğinde 1 yıl boyunca ara vermeden devam etti.

Böylece Türkiye'nin en kapsamlı wellbeing eğitimini alan şirket ünvanına sahip olan Ekol Lojistik pandemi başladığı gibi haftada bir defa 1 saatlik online webinar’lar ve haftalık 10 dakikalık wellbeing videoları ve notları ile tam 1 yıl boyunca devam eden iş&yaşam dengesi eğitim serimizi tamamladı. 

Ekol Lojistik Ailesi 8000 kişilik çalışan gücüyle Ebru Şinik liderliğinde gerçekleşen webinar her modülüNe daha iyi hissetmek, daha sağlıklı bir yaşam sürmek, daha zinde ve dingin bir beden&zihin dengesine kavuşmak için wellbeing eğitim serisine büyük bir ilgi gösterdi.

Evsiz hayvanlar için yaptıkları çok başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile de ülkemizde bir öncü şirket olan Ekol Lojistik ile böyle anlamlı bir projeyi özellikle pandemi sürecinde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.
Ayrıca her hafta gönderilen wellbeing notlarını çalışan ve uygulayan Ekol Lojistik çalışanlarına da gönülden çok teşekkür ediyoruz.

Dünyada hızla yükselen ve artık geriye dönüşü olmayan yeni yaşam tarzı olan wellbeing hareketi, kurumların bu harekete sahip çıkarak, çalışanlarının yaşam kalitesine değer vermesi ile tüm dünyada global olarak genişlemekte ve ilham olmaktadır.