Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Semineri | 9 Şubat 2020
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Semineri Ebru Şinik

9 Şubat, Pazar günü, Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik liderliğinde, 2020 yılının ilk Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Eğitimi gerçekleştirildi.

Haliç Sütlüce, Hilton Garden Inn Golden Horn otelinde Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda yapılan Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Eğitimi, bir gün içerisinde toplam 7 saatte işlenen 4 farklı dersten oluşan, ve  en fazla 15 katılımcı ile rahat bir sınıf düzeninde, entellektüel öğrenme ile uygulamalı deneyimin dengeli bir şekilde paylaştırıldığı bir müfredat programından oluşmaktadır. 

Hilton Garden Inn Golden Horn Otel şeflerinin, seminerimiz için özel hazırladığı, ayurvedik sebze çorbası yanı sıra, açık büfemizde temiz beslenme ilkelerine göre hazırlanmış sağlıklı atıştırmalıklarımız, mevsim meyveleri, İşlem görmemiş kayısı, incir, ceviz ve fındık bulunmaktaydı. Ebru Şinik’in özel tarifli ayurvedik detoks çayı ve zencefilli çayı baş köşedeydi.

Seminerin belli başlı konuları; Meditasyon Nedir?, "Strese ve Erken Yaşlanmaya Karşı Panzehir" olarak adlandırılan meditasyon sayesinde çağımızda çığ gibi büyüyen stres kaynaklı hastalıklardan nasıl korunabiliriz?, Meditasyon nasıl yapılır ? Meditasyon esnasında nasıl oturulmalı; nerede, ne zaman ve ne kadar meditasyon yapmalı?, Niyette Ustalaşma : Meditasyon öncesi nasıl niyet etmeliyiz?, Meditasyonun günlük hayatınızın bir parçası haline kolaylıkla getirilebilmesi için öneriler anlatılarak, ardından yoğun geçen bu ders programı sonunda 30  dakikalık Grup Meditasyonu Uygulaması yapılarak eğitimimizi başarıyla sonlandırdık.

Ebru Şinik tarafından tüm katılımcılarımıza Chopra Center tarafından meditasyon eğitimi almış olduklarını belgeleyen sertifikaları taktim edildi.

Gün içerisinde yarım saat meditasyon yapmak, tüm gece uyumaktan çok daha fazla psikolojik dinlenme sağlar. Düzenli olarak meditasyon yaptığınızda zindeliğinizin, enerjinizin ve yaratıcılığınızın her geçen gün arttığını göreceksiniz.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yaşamımızı her manada olumlu yönde etkileyecek, entellektüel zekamızın anlam veremediği şekilde hayatları dönüştüren, uygulaması son derece basit ve Ülkemizin en bilimsel temelli meditasyon seminerlerimize sizde katılabilirsiniz.

Seminer Takvimi