Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi Sertifika Programı 2.Modülü ile Devam Ediyor
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi Sertifika Programı Ebru Şinik Neslihan İskit

10-11 Ekim  haftasonu yapılan Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi ikinci modülü Ebru Şinik liderliğinde Hilton Garden Inn Golden Horn otelindeki Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda gerçekleşti. 
2.modül çalışmalarımız Ayurveda da Sindirim Süreci ve ilgili kavramlar, Agni, Ojas, Ama Kavramları Nelerdir? Ayurvedik bünye tiplerine göre genel beslenme ilkeleri ve Gıda listeleri uzun ve detaylı bir şekilde anlatıldı.   

Ayurvedik Bünye Tip’lerinin Ana ihtiyaçlarına Yönelik Baharat Kullanım Önerileri ve Çay Tarifleri, yeni öğrendiğimiz baharatlarla neler yapabiliriz! Bu öneriler ışığında sağlıklı ayurvedik detoks  çaylarının da yapımını öğrendik. Yoğun  geçen  eğitimimizi Ebru Şinik’in liderliğinde Nefes uygulamasından sonra, 30 dakikalık meditasyon yaparak,  tüm yorgunluklarımızı bırakarak ve dinlenmiş bir şekilde sonlandırdık.

Hilton Garden Inn Golden Horn Otel şeflerinden,  bu eğitime özel olarak hazırladıkları çorba ve salatalar herkese özel tek sunumla masalara yine tüm hijyenik koşullar sağlanarak yapıldı. Ebru Şinik’in özel ayurvedik detoks çayı ve zencefilli çaylarımız eğitim boyunca masalarımızdan eksik olmadı.

Eğitimin İkinci gününde Dr.Neslihan İskit ile Kalp ve Damar Hastalıkları, Solunum Rahatsızlıkları, Onkoloji Hastaları için Yoga Terapi: Anatomi, Fizyoloji, Asana’lar, Pranayama’lar, Derin Gevşeme detayları ile çalışıldı.