Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi | 2019 Yılı, 2.Dönem Mezuniyeti
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi 2019 Yılı, 2.Dönem Mezuniyeti Ebru Şinik Dr.Neslihan İskit

28-29 Eylül 2019 tarihinde başlayan Ayurvedik Yoga Terapi Eğitiminin, Kamp Modülü 10-12 Ocak 2020’de Ebru Şinik ve Dr.Neslihan İskit liderliğinde Fenerbahçe Serkan Acar Resort Sports Topuk Yaylası, Düzce’de gerçekleştirildi.

İlk gün kamp yerine varış ve otele yerleşmenin ardından Dr.Neslihan İskit ile Mudra Dersi ve Mudra Meditasyonu yapıldı. Ebru Şinik ile Nefes Teknikleri ve Meditasyon sonrası Yoga ile günü tamamladık. Akşam programında Ebru Şinik ile 2020 yılı niyetlerimizi yazdığımız yeni defterlerimiz ile Kaleideskop Meditasyonunu 2020 yılı niyetlerimiz üzerine yaparak günü bitirdik. Hepimizin niyetleri sağlık, huzur ve bereketiyle gerçekleşsin.

Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi Mezuniyet Kampı Ebru Şinik Dr.Neslihan İskitİkinci gün kamp programı erken saatlerde Kadim Nefes Uygulamaları, Meditasyon ve Yoga ile başladı. Artık biliyoruz ki Wellaging süreci içinde her hareket bir fırsat olduğunun algısıyla, yoğun geçen program arasında Outdoor aktiviteleri ile Düzce, Topuk Yaylasının muhteşem doğası, tertemiz havasını yaşayarak, grup birlikteliğimizin verdiği enerjiyi ile yaşamımıza farklı deneyimler de kattık.

Öğleden sonra ise, Kadim bilgiler ışığında ilerlediğimiz bu 5 aylık eğitim sürecimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Katılımcılarımıza, Chopra Center Meditasyon Eğitimi Sertifikası, Kadim Nefes Teknikleri Eğitimi Sertifikası ve Ayurvedik Yoga Terapi Sertifikaları Dr.Neslihan İskit ve Ebru Şinik tarafından takdim edildi. Akşam programını Yoga ve Kaleideskop meditasyonu ile bitirdik.

Son gün ise, günün erken saatlerini Nefes uygulamaları ve Meditasyon ile karşıladık. Outdoor aktivisitesi, tempolu yürüyüşün ardından, otelden ayrılış ve dönüş yolculuğumuz başladı. Hepimizin harika enerjileri ile harmanlanan kadim bilgilerle hayat yolculuğumuza devam ediyoruz.

Bizler Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi olarak bir sonraki dönem heyecanını hissederken aslında bu bitişin sadece başlangıç olduğunu biliyoruz. Yeni bir başlangıçta buluşmak üzere….