Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi | 2019 Yılı 2. Dönem, 2.Modülü Tamamlandı
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi 2019 Yılı 2. Dönem, 2.Modül Ebru Şinik Dr. neslihan İskit

19-20 Ekim  haftasonu yapılan Ayurvedik Yoga Terapi Eğitimi ikinci modülü Ebru Şinik liderliğinde Hilton Garden Inn Golden Horn otelindeki Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda gerçekleşti. 

2.modül çalışmalarımız Ayurveda da Sindirim Süreci ve ilgili kavramlar, Ayurvedik bünye tiplerine göre genel beslenme ilkeleri ve Gıda listeleri uzun ve detaylı bir şekilde anlatıldı.   

Ayurvedik Bünye Tip’lerinin Ana ihtiyaçlarına Yönelik Baharat Kullanım Önerileri ve Çay Tarifleri bu haftanın en keyifli konularından biriydi, yeni öğrendiğimiz baharatlarla neler yapabiliriz! Bu öneriler ışığında sağlıklı ayurvedik detoks çaylarının da yapımını öğrendik. Yoğun  geçen  eğitimimizi Ebru Şinik’in liderliğinde Nefes uygulamasından sonra, 20 dakikalık meditasyon yaparak, tüm yorgunluklarımızı bırakarak ve dinlenmiş bir şekilde sonlandırdık.

Hilton Garden Inn Golden Horn Otel şeflerinden, Serkan Şefin hazırladığı ve Yükselen Çağ eğitmenlerinden, Beslenme Ekspertizi ve Bütünsel Sağlık Şefi Sibel Elçin’in özel tarifi olan ayurvedik ıspanaklı mercimek çorbası günün sürprizi idi. 
Ebru Şinik’in özel ayurvedik detoks çayı ve zencefilli çaylarımız eğitim boyunca masalarımızdan eksik olmadı.

Eğitimin İkinci gününde Dr.Neslihan İskit ile stres yönetimi ve kalp yogası çalışıldı.