Ayurvedik Detoks Kampımız ile Gençleşin !
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

 

ayurvedik detoks kampı ebru şinik dr. neslihan iskit kerala hindistan

HİNDİSTAN’da AYURVEDİK DETOKS KAMPI

28 ŞUBAT - 7 MART 2020

HİNDİSTAN - KERALA

Toksinlerinden Arın, Hafifle, Canlan, Yenilen ve Gençleş !

 

Bu gezegendeki en kapsamlı detoks programı panchakarma’dır. Ayurveda Tıbbı’nın temellerinden olan Panchakarma hem fiziksel, hem zihinsel, hem de ruhsal bedenlerimizde eş zamanlı detoks yapan 5 aşamalı mükemmel bir sistemdir.

Bu yıl sizleri ilk defa bu dünyada bilinen en güçlü detoks sistemi ile tanıştırmak ve bu mucizevi deneyimi hep birlikte yaşamak üzere Hindistan’ın en ünlü ayurvedik detoks merkezlerinden biri olan Somatheeram Ayurveda Grubu içerisindeki en yeni Ayurveda Merkezi  Ayursoma’ya götürüyoruz.

Hint Okyanusuna açılan Arap Denizinin görkemli ve bakir plajlarının kıyısında yapılanmış olan bu çok özel tesiste 7 gece konaklarken, gün boyunca aşağıda sıralanmış olan kişiye özel tedavisel detoks uygulamalarını alacağız.

Hepimizin bu yaşam boyunca kendimizi en dengede, en mutlu, en sağlıklı ve en enerjik hissedeceğimiz,  doğum anımızda sahip olduğumuz  asli dengemizin  formülüne götürecek olan ve adeta fabrika ayarlarımıza geri döneceğimiz bu detoks seyahatini yaşamınız boyunca unutamayacaksınız.

 

           

7 Günlük  bu seyahatte neler var ve fiyata dahil olan hizmetler;

  • Hindistan’ın Kerala bölgesinde yer alan ülkenin en önemli detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Ayursoma’da 7 gece konaklama ve günlük panchakarma detoks uygulamaları ( http://ayursoma.net )
  • 2 kişilik odalarda konaklama
  • İlk gün Ayurveda doktoru ile şahsa özel konsültasyon ve doktor kontrolünde 1 haftalık detoks tedavi protokolünün hazırlanması
  •  7 gün boyunca Şahsa Özel Panchakarma Detoks Uygulamaları :

Bedeni ve Zihni Arındırıcı,  Canlandırıcı ve  Gençleştirici Ayurvedik Uygulamalar (Bunlar her gün kişinin ihtiyacına yönelik 1-2 saatlik özel uygulamalardan oluşmaktadır. Bunların içinde  iki kişi tarafından senkronize bir şekilde yapılan 45 dk.lık Abhyanga masajı  ile bedeni ısıtıcı muhtelif işlemler ile dokulardan toksinlerin tahliyesini sağlayan bir dizi ayurvedik detoks uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamalara ilişkin detaylı bir fikriniz olması açısından Ebru Şinik tarafından kaleme alınmış olan Gerçek Bir Detoks Deneyimi yazısını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz)

  • 1 haftalık Detoks programı süresince bila bedel ilaç tedavileri
  • Ayurveda Doktoru ile toplam 3 defa Şahsi Görüşme (İlk günkü görüşme neticesinde kişiye özel günlük detoks protokolü çıkarılır ve bu program 3 gün sonraki doktor görüşmesinde kişinin gelişimine göre gerekirse revize edilir ve merkezden ayrılmadan önceki son günkü görüşmede ise detoksdan alınan neticeye göre Ayurveda doktoru ile final konsültasyon ve detoks sürecine evde devam etmek adına gerekli ilaçlar ve ayurvedik bitkisel destek ürünlerin reçete ile tedavi protololü şeklinde verilmesi)
  • Günde 3 öğün ayurvedik bünye tipine göre ve/veya tedaviye göre zengin Ayurvedik Yemek Büfeleri
  • Günde 1 defa  Yoga, Nefes Teknikleri ve Meditasyon uygulamaları
  • Okyanus kenarında dalgaların sesiyle plajda veya bahçede güneşlenme ve havuz keyfi
  • Herkesin günlük tedavisi tamamlandıktan sonra, 4 gün öğleden sonraları özel otobüs ile aşağıda belirtilmiş olan grubumuza özel organizasyonlara katılım

1.  Kutsal Yılan Şehri olan Trivandrum’da şehir turu, alışveriş imkanı ve  çok özel bir Tapınak Ziyareti

2.  Özel olarak düzenlenen Puja dinsel törenine katılım

3.  Özel bir Ashram Ziyareti ve Guru ile Sohbete Katılım

4.  Villa Maya isimli ünlü restaurantta son akşam yemeği ( Paket fiyatına dahil değildir, kişibaşı  25-Euro’dur.)

  • Uçak biletleri Ayurvedik Detoks Kampı paket fiyatına dahil değildir, ayrıca bireysel olarak satın alınacaktır. 

 

Ayurvedik Detoks Kampı Konaklama Bilgileri ;

- Seyahat süresince  Ayursoma’da 7 gece konaklanacaktır.   (www.ayursoma.net)

SOMATHEERAM AYURVEDA GROUP  Chowara P.O. , South Of Kovalam, Trivandrum - 695 501, Kerala, South India.

- Odalarda konaklama 2 kişi bir odayı paylaşacak şekilde planlanmıştır.

- Oda arkadaşınızı kendiniz seçebilirsiniz. Grupta hiç tanıdığınız yoksa oda arkadaşınızı sizin için biz belirleyeceğiz. Odaları kimlerin paylaşacağı gitmeden gruplanmış olacaktır. Sonradan karışıklık olmaması adına kendi seçiminizi bize bildirmenizi rica ederiz.

- Odaların hepsi aynı tip olacaktır. Yine de otele varış günü resepsiyonda küçük bir kura ile herkesin konaklayacağı oda belirlenecektir.

 

Ayurvedik Detoks Kampı Ücreti ve Kayıt Şartları:

- Ayurvedik Detoks Kampı toplam ücreti çift kişilik odada kişibaşı ........ Yukarıda belirtilen maddelerin hepsi bu paket fiyatına dahildir. Sadece son akşam yemeği ve uçak bileti bedelleri pakete dahil değildir.

- Programdaki yerinizi garanti altına almak için ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Ön kayıt ücreti ..... Bu şekilde sizin adınıza detoks programı rezervasyonu yapılacaktır. Şubat ve Mart ayları Hindistan için en yoğun ve yüksek sezonudur.

- Geriye kalan ......... kadar yatırılması gerekmektedir.

- Odada tek başına kalmak isteyenler ........ daha fark ödeyecektir.


 

 

 

Diğer Detaylar ve Kayıt için Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi Koordinatörü Sevinç Gürsözer ile irtibat kurabilirsiniz;  

+90 532 253 12 95

E mail:  bilgi@yukselencag.com