5. Mutlu İnsan ZihinRuhBeden Festivali | 8 Mart 2019
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Mutlu İnsan Festivali Ebru Sinik Sunum 8 Mart 2019

“Mutlu İnsan” ZihinRuhBeden festivalleri;
Tek dili sevgi,  ortak yolu bilim ve akıl olan bir platformdur.

“Mutlu İnsan” ZihinRuhbeden Festivali, zihnen, bedenen ve ruhen sağlıklı, farkındalığı yüksek bireylerden oluşan bir dünya yaratmaya vesile olmak amacıyla , kendi içindeki gücü keşfetme arzusuyla dolu olan,  kendini hayallerindeki hayatı yaşamaya açan insanların buluşma noktasıdır.

8-9-10 Mart 2019 tarihlerini kapsayan, "5.Mutlu İnsan ZihinRuhBeden Festivali " İstanbul Kongre Merkezi gerçekleşti. Festivalin ilk günü Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik’de, Libros Yayınları etiketiyle çıkan yeni kitabı “Genleriniz Kaderiniz Değildir” söyleşisi ile yer aldı.

Ebru Şinik, salonu dolduran katılımcılarına, yeni kitabında yer alan “Hayatınızı Değiştirmeye Günlük Rutinlerinizden Başlayın !” diyerek; yeni kitabı “Genleriniz Kaderiniz Değildir” kapsamında günlük rutinlerin öneminden bahsetti. 

Ebru Şinik, katılımcılara “Kendinizin En iyi Versiyonunu Yaratın”  çerçevesinde, ayurvedik rutinlerle nereden başlamamız gerektiğinin altını çizerek, kendine giden yolu keşfetmemiz için önerilerini paylaştı.

Ardından, Diyafram nefesinin öneminden bahseden Ebru Şinik, tüm dinleyenlerin katılımlarıyla Diyafram Nefes egzersiz uygulamasını gerçekleştirdi.

5. Mutlu İnsan ZihinRuhBeden Festivali Ebru Şinik  8 Mart 2019

Ayrıca, Ebru Şinik söyleşisinin sonrasında festival fuayesinde sevenleri ve Festivale katılan ziyaretçilerle birlikte “Genleriniz Kaderiniz Değildir” ile “Nefeste Saklı Hayat” kitaplarının imza etkinliğini de yaptı.