3M Türkiye Wellbeing Ayı Etkinlikleri | 20 ve 24 Mayıs 2019
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

3M Türkiye Wellbeing Ayı Etkinlikleri Ebru Şinik Mayıs 2019

Gerçek anlamda global sürdürülebilir gelişmeye katkıda bulunan 3M, Bilimsel çalışmaları ve yenilikleri dünyanın her tarafında, herkesin hayatında gerçek bir etki yaratmak için kullanıyor. 

3M Türkiye Mayıs ayında Wellbeing ayı etkinlikleri çerçevesinde çalışanlarına daha efektif, dengeli ve başarı olmalarını desteklemek adına başlattığı programlarına Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik de 20 ve 24 Mayıs tarihlerinde yer aldı.

20 Mayıs, Pazartesi günü yapılan program da Sağlıklı ve Mutlu Yaş Alma’nın Adımları konu başlığı ile Stres yönetiminin önemi, sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapılabilir,  Nefes Teknikleri ile verimlilik ve yaratıcılık artışı sağlanması ve uygulamalar ile 2 saatlik bir eğitim gerçekleştirdi. İlk günkü eğitim serisini “Nefeste Saklı Hayat” kitabını imzalayarak tamamladı.

3M Türkiye Wellbeing Ayı Etkinlikleri Ebru Şinik Mayıs 2019

Ebru Şinik, 24 Mayıs Cuma günü, 3M Türkiye, Çorlu fabrikasındaydı. 2018 ve 2019 yıllarında üst üste “Great Place to Work” ödüllerini 3M Türkiye almış. Burada da aynı program ile beyaz yakalı çalışanlar ile Ebru Şinik verimli ve keyifli bir eğitimi başarıyla tamamladılar.