Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Semineri | 5 Ekim 2019
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 


Chopra Center Meditasyon Semineri Ebru Şinik 5 Ekim 2019

5 Ekim, Cumartesi günü, Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik liderliğinde, Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Eğitimi , Haliç Sütlüce, Hilton Garden Inn Golden Horn otelinde Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda gerçekleştirildi.

Meditasyon bilimsel bir zihni dinlendirme tekniği ve derin bir şifa uygulamasıdır.

Meditasyon bedenin kendi içsel aklının yeniden keşfedilmesinin bir yoludur. Günümüzde doktorlar stresin birçok hastalığın başlıca sebeplerinden olduğunu söylüyorlar. Her ne kadar meditasyonun kendi başına bir tedavi olarak düşünülmemesi gerekse de, yapılan araştırmalar meditasyonun birçok sağlık sorununa iyi geldiğini ortaya koymaktadır.

Katılımcılarınızla birlikte, 7 saatte işlenen ve 4 farklı dersten oluşan bu eğitim programında, meditasyon uygulaması hakkında çok detaylı, zihni ikna edici bilgiler paylaşıldı. Ebru Şinik, seminerinin sonunda 30 dakikalık grup meditasyon uygulaması sonrasında, tüm katılımcılara Chopra Center tarafından meditasyon eğitimi almış olduklarını belgeleyen sertifikalarını taktim etti.

Hilton Garden Inn Golden Horn Otel şeflerinden Serkan Şefin, seminerlerimize özel olarak hazırladığı, ayurvedik sebze çorbası yanı sıra, büfemizde temiz beslenme ilkelerine göre sağlıklı atıştırmalıklarımız hazırlanmıştı. Ebru Şinik’in özel tarifli ayurvedik detoks çayı, zencefilli çayı ve yasemin çayı baş köşedeydi.

Gün içerisinde yarım saat meditasyon yapmak, tüm gece uyumaktan çok daha fazla psikolojik dinlenme sağlar. Düzenli olarak meditasyon yaptığınızda zindeliğinizin, enerjinizin ve yaratıcılığınızın her geçen gün arttığını göreceksiniz. Yaşamımızı her manada olumlu yönde etkileyecek, entellektüel zekamızın anlam veremediği şekilde hayatları dönüştüren, uygulaması son derece basit ve Ülkemizin en bilimsel temelli meditasyon seminerlerimize sizde katılabilirsiniz.