TurkishWin Kitap Tanıtım Etkinliği | 21 Kasım 2018
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 


Dünya vatandaşı olan Türk kadınlarının global kız kardeşlik çemberi olan TurkishWIN bugün Londra, New York ve İstanbul başta olmak üzere on bir şehirde faaliyetlerini sürdürüyor. İlham veren konuşmalar, mentorluk ve kampüs programları olan TurkishWIN network ve içerik üreterek fark yaratan kadınların bir araya geldiği bir platform olarak 10 bin kadın 20 şehir hedefine ilerliyor.

Turkishwin Etkinliği Ebru Şinik Genleriniz Kaderiniz Değildir Kitap Tanıtımı
Türk Kadınlarına yönelik global kız kardeşlik çemberi içinde dünya ile iletişimlerinde önderlik eden TurkishWin etkinliğinin konuğu Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik oldu. 21 Kasım, Perşembe günü yapılan etkinlikte Ebru Şinik yeni Kitabı “Genleriniz Kaderiniz Değildir” kapsamında katılımcılara günlük rutinlerin öneminden bahsetti. 

Beden-Zihin tıbbının dünyadaki öncü doktorlarından olarak gösterilen Dr. Andrew Weil; “Eğer sağlıklı yaşam üzerine verdiğim önerileri tek bir maddeye sınırlamak zorunda kalsaydım, bu doğru nefes almayı öğrenmek olurdu.” diyor. Ebru Şinik’de, gün boyunca süren yoğun bir mesai sonrası, etkinliğe katılan misafirlerimize Kadim Nefes Tekniklerinden de uygulamalar yaparak konuşmasında yer verdi. 

Turkishwin Etkinliği Ebru Şinik

Düzenli meditasyon sayesinde, çağımızın en önemli hastalık kaynağı olan, stres kaynaklı hastalıklara karşı panzehir olarak uygulanan meditasyonun sağladığı yararlara da değinen Ebru Şinik, 10 dakika süren meditasyon uygulaması sonrası, katılımcılara rahat ve dingin bir deneyim yaşatarak sunumunu bitirdi. 

TurkishWIN  kapsamında yoğun bir ilgi ile gerçekleşen bu harika etkinlik Ebru Şinik’in yeni kitabının imza etkinliği ile son buldu.