Ebru Şinik Nefeste Saklı Hayat Kitabı Lansmanı - Memorial Wellness
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Ayurvedik Yaşam ve Wellbeing Danışmanı Ebru Şinik , 7 Aralık Çarşamba Günü, Memorial Wellness 'de, Yükselen Çağ Bütünsel Sağlık, Mutluluk ve Güzellik Serisine ait "Nefeste Saklı Hayat" kitabınıkuyucuları ve danışanları için imzaladığı bir lansman ile tanıttı. Nefeste Sakli Hayat KitabiKalabalık bir katılımın olduğu ve medyanın da çok ilgi gösterdiği Nefeste Saklı Hayat Kitabı lansmanına sanat ve cemiyet hayatından da bir çok sima katıldı.

Kitap hakkında bilgi veren Ebru Şinik,

"Kitabı, gündelik yaşamı daha keyifli, daha huzurlu, daha sağlıklı yaşamak isteyen herkes için yazdım. Nefes çok önemli. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama doğru nefes alıp vermek burun ile ilgili bir durumdur.

Nefes burundan alınır, burundan verilir. Ağzımız yemek yemek için yaratılmıştır.

Kitapta 10 tane ana kadim nefes tekniği, yapılmaması gereken durumlar ve şifalandırıcağı hastalıkları uygulamalarıyla birlikte anlattım. Aynı zamanda tüm nefes tekniklerini uygulamalı olarak video çekimini gerçekleştirdik. Bu video çekimlerini kitabın içindeki ilgili sayfalarda, QR kodlarını optik okuyucuyla cep telefonundan okutarak izleniyor"

dedi.

demet akbağ"Kendinize 5-10 dakika ayırıp faydasını görebilirsiniz"

 

Nefes tekniklerinin gün boyunca 5-10 dakika uygulandığı takdirde faydasının görülebileceğini vurgulayan Şinik,

"Çok farklı nefes teknikleri var. Metabolizmayı hızlandıran e zayıflatan nefes teknikleri, psikosomatik rahatsızlıklarda depresyon ve anksiyeteye iyi gelen, uykusuzluğa iyi gelen, çocukların zekasının verimliliklerini, üreticiliklerini ve konsantrasyonlarını arttırıcı nefes teknikleri, genel sağlık ve iyiliklerimizi arttırıcı birçok nefes tekniği mevcut.

Bunların hepsini yapmak zorunda değilsiniz. Sadece içlerinden ihtiyacınız olanları seçip gündelik yaşamınıza entegre etmeniz ve 5-10 dakika ayırmanız yeterli"

şeklinde konuştu.

Ebru Şinik Kitap Lansmanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yükselen Çağ Bütünsel Sağlık, Mutluluk ve Güzellik Serisinin ilk kitabı Nefeste Saklı Hayat, Türkiye Genelinde Tüm Kitapçı Raflarında ve D&R Online Mağazasında yerini aldı ▶ https://goo.gl/DvXymy

Nefeste Sakli Hayat

Ebru Şinik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burundan alıp verilen, kontrollü ve ritmik nefes alma ve verme egzersizleri sayesinde daha mutlu, daha enerjik, daha sağlıklı olmanız hiç de hayal değil.

Bilimadamlarının yaptıkları klinik araştırma neticeleri ile kanıtlanan yüzlerce faydadan sadece bir kaçı;

  🔶 Stresi yönetme,

  🔶 Depresyon, uykusuzluk ve anksiyete ile başa çıkma,

  🔶 Fiziksel ve zihinsel detoks yapma,

  🔶 Yavaş metabolizmanızı hızlandırarak zayıflamayı destekleme,

  🔶 Sindirim sisteminizi dengeleme ve düzenli çalışmasını sağlama,

  🔶 Fiziksel ve zihinsel enerjinizi yükseltme,

  🔶 Konsantrasyonunuzu arttırma,

  🔶 Sıcak basmasına karşı vücudunuzu serinletme,

  🔶 Cesaretinizi ve özgüveninizi arttırma,

  🔶 Cildinizde doğal botoks etkisi yaratma,

  🔶 Akciğerlerin kapasitesini yükselterek astımı şifalandırma gibi birçok faydanın düzenli uygulama ile sağlanabildiği Nefes Tekniklerini yeni yılda kendinize ya da sevdiklerinize hediye etmek yıla çok iyi bir başlangıç olabilir.

Kitabın içeriği ile ilgili detaylara, kitaba özel tasarladığımız www.nefestesaklihayat.com web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Memorial Wellness LansmanıNefeste Saklı Hayat İmza GünüNefes TeknikleriKadim Nefes