Meditasyon Yapmasını Öğreniyoruz
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Chopra Center Sertifikalı Meditasyon semineri 14 Ekim Pazar günü 25 kişilik bir katılımcı grubu ile Chopra Center Meditasyon eğitmenlerinden Ebru Şinik liderliğinde gerçekleşti.

Chopra Center Meditasyon Semineri Ebru Şinik Ekim 2019

7 saatte işlenen 4 farklı dersten oluşan eğitim programında meditasyonun temel ilkeleri ile düzenli meditasyon yapan insanların deneyimlediği "Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı" üzerindeki olumlu etkileri bilimsel veriler eşliğinde paylaşıldı.

Klinik araştırmalar neticesinde doktorların hastalarına önerdikleri meditasyon uygulaması hakkında çok detaylı, zihni ikna edici bilgiler veren Şinik, seminer sonunda 30 dakikalık grup meditasyonu yaptırdı  ve tüm katılımcılara Chopra Center tarafından meditasyon eğitimi almış olduklarını belgeleyen sertifikaları taktim etti.

Chopra Center Meditasyon Eğitimi Ebru Şinik Ekim 2018

Chopra Center Sertifikalı Meditasyon seminerinin en renkli bölümü sağlıklı atıştırmalıkların bulunduğu zengin büfe idi. Doğal kurutulmuş meyveler, işlem görmemiş ceviz ve bademler, tam tahıllı mini sandviçler, mevsim meyveleri ve ayurvedik detoks çayları eşliğinde keyifli ve verimli bir seminer gerçekleştirildi.