Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Semineri | 25 Kasım 2018
Yükselen Çağ Wellbeing Akademi Web Sitesine Hoşgeldiniz.
 

Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Semineri Ebru Şinik Kasım 2018

Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik liderliğinde, yılın son Chopra Center Sertifikalı Meditasyon Eğitimi 25 Kasım Pazar günü gerçekleştirildi. Bilimsel bir zihni dinlendirme tekniği olan meditasyon, derin bir şifa yöntemi olup, yüzyılımızda iş, okul ve özel hayatımızda stresi azaltma, stres yönetimi, verimlilik ve yaratıcılık artışı için kullanılan en önemli ve en etkili araçtır.

Değerli katılımcılarımızla birlikte 7 saatte işlenen ve 4 farklı dersten oluşan bu eğitim programı, Haliç Sütlüce, Hilton Garden Inn Golden Horn otelinde Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi seminer salonunda gerçekleştirildi.
 

"Primordiyal Sesler Meditasyonu derin bir huzur hali ile dingin bir zihne sahip olmak

ve kaderinin dizginlerini eline almak isteyen herkese önerilir."

“Meditasyon Nedir? Meditasyonun Faydaları Nelerdir? Meditasyon: Strese Karşı Panzehir” gibi konu başlıklarıyla giriş yapılan eğitim boyunca, klinik araştırmalar neticesinde doktorların hastalarına önerdikleri meditasyon uygulaması hakkında çok detaylı, zihni ikna edici bilgiler paylaşıldı. Ebru Şinik, seminerinin sonunda 30 dakikalık grup meditasyon uygulaması sonrasında, tüm katılımcılara Chopra Center tarafından meditasyon eğitimi almış olduklarını belgeleyen sertifikalarını taktim etti.

Meditasyon Semineri Ebru Şinik Kasım 2018

Hilton Garden Inn Golden Horn Otel şefinin özel olarak hazırladığı ayurvedik çorbanın yanı sıra, açık büfemizde temiz beslenme ilkelerine göre hazırlanmış sağlıklı atıştırmalıklarımız  eğitim boyunca katılımcılarımız için tazelendi. İşlem görmemiş fındık, ceviz ve badem, mevsim sebzelerinden yapılan salata, peynirli sebzeli tam tahıllı sandviç çeşitleri, meyveli yoğurtlu kuplar ve mevsim meyveleri özenle sunuldu. Büfenin vazgeçilmezlerinden, Ebru Şinik’in özel tarifli ayurvedik detoks çayı, ile zencefilli çayı baş köşedeydi.